Yale Smart Home älykoti

Älykoti tuo turvaa

Älykodissa turvaat, seuraat ja hallinnoit kotiasi vaivattomasti Yalen älykotilaitteilla. Olipa käytössäsi älylukko , elektroninen ovisilmä tai Yale Smart Home -hälytysjärjestelmä, Yale Smart Home -tuotteiden avulla turvaat sinulle tärkeät asiat helposti ja luotettavasti. Yale-älykotituotteet on suunniteltu huolettoman ja sujuvan elämisen puolesta – kun voit luottaa siihen, että sinulle arvokkaat asiat ovat turvassa olitpa sitten kotona, töissä tai lomalla, voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Älykodin turvalaiteet tuovat sinulle ja perheellesi mielenrauhaa.

Turvaa kotisi sekä sinulle tärkeät asiat älykkäästi ja vaivatta Yale-älylukolla

Olitpa missä tahansa, Yale Doorman -älylukko osana älykotisi turvajärjestelmää mahdollistaa kodin lukituksen ja kulunhallinnan sekä seuraamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Yale Linus –älylukko mahdollistaa avaimettoman kulun kuitenkin niin, että voit edelleen käyttää lukon avaamiseen myös avainta. Yale Connect Wi-Fi Bridge –lisälaitteen avulla lukkoa voi etäohjata mistä päin maailmaa tahansa. Antamalla väliaikaisen kulkukoodin kotisi älylukkoon, päästät huoltomiehen taloosi vaikka kesämökiltä käsin vaarantamatta kotisi turvallisuutta. Mobiiliapplikaatiolla vastaanotat älypuhelimeesi tiedon siitä, kun lapsesi on päässyt koulusta turvallisesti kotiin. Älylukon ansiosta voit unohtaa huolen avainten häviämisestä.

Yale Smart Home -hälytysjärjestelmä

Yale Smart Home on omavalvottava hälytysjärjestelmä kotiin tai vapaa-ajanasuntoon. Hallitset turvajärjestelmää helposti mobiilisovelluksella paikasta riippumatta. Hälytyksen syntyessä saat siitä ilmoituksen puhelimeesi. Turvaamalla kotisi Yale Smart Home -hälytysjärjestelmällä tiedät aina ensimmäisenä, mitä kodissasi tapahtuu. Yale Smart Home -hälytysjärjestelmään on mahdollista liittää yhteensä 40 erilaista komponenttia, joista voit muodostaa parhaiten tarpeisiisi sopivan kotihälytin kokonaisuuden. Hälytysjärjestelmään voit lisätä liiketunnistimia, palovaroittimia, ovi/ikkunatunnistimia, etäohjattavia pistorasioita sekä huoneen kosteutta ja lämpötilaa mittaavia sensoreita. Voit myös liittää Yale Doorman -älylukon osaksi hälytinjärjestelmää. Yale Smart Home -valvontakamerat ovat yhteensopivia hälytysjärjestelmän kanssa.