Yale Smart Living

Älykoti tuo turvaa

Älykodissa turvaat, seuraat ja hallinnoit kotiasi vaivattomasti Yalen älykotilaitteilla. Olipa käytössäsi älylukko , elektroninen ovisilmä tai Yale Smart Home -hälytysjärjestelmä, Yale Smart Living -tuotteiden avulla turvaat sinulle tärkeät asiat helposti ja luotettavasti. Yale-älykotituotteet on suunniteltu huolettoman ja sujuvan elämisen puolesta – kun voit luottaa siihen, että sinulle arvokkaat asiat ovat turvassa olitpa sitten kotona, töissä tai lomalla, voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Älykodin turvalaiteet tuovat sinulle ja perheellesi mielenrauhaa.

Laadukas kodin turvajärjestelmä on osa älykotia

Olitpa missä tahansa, Yale Doorman -älylukko osana älykotisi turvajärjestelmäämahdollistaa kodin lukituksen ja kulunhallinnan sekä seuraamisen ajasta ja paikastariippumatta. Antamalla väliaikaisen kulkukoodin kotisi älylukkoon, päästät huoltomiehentaloosi vaikka kesämökiltä käsin vaarantamatta kotisi turvallisuutta.Yale Home -mobiiliapplikaatiolla vastaanotat älypuhelimeesi tiedon siitä, kun lapsesi onpäässyt koulusta turvallisesti kotiin. Koodilukon ansiosta voit unohtaa huolen avaintenhäviämisestä, ja avata kotiovesi helposti koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella taiälypuhelimellasi. Yale Smart Home- hälytysjärjestelmän avulla valvot kotiasi kuukausimaksuttomasti. Saat ilmoituksen havainnoista älypuhelimeesi. Järjestelmään voit liittää liiketunnistimien lisäksi palovaroittimia, ilmankosteudesta ja lämpötilasta kertovia huonesensoreita sekä etäohjattavia pistorasioita. Näin voit ottaa askeleen kohti älykkäämpää kotia. Voit liittää älykotiisi myös Yale Smart Home -valvontakameroita, joiden avulla näet reaaliaikaisesti asuntosi tapahtumat. Kameroissa on liiketunnistimet, minkä ansiosta valvontakamerat käynnistyvät automaattisesti ja lähettävät liikehavainnosta ilmoituksen sinulle.

Myymälästämme löydät koko Yale Smart Living -tuoteperheen kattavan valikoiman. Palveluihimme kuuluu myös ohjelmointi- ja asennuspalvelu paikan päällä.

Soita, tule käymään tai laita sähköpostia. Suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Asennuspalvelulla on kahden vuoden takuu.

Myymälä 010 2814 931 | Muuntamontie 2 | lukkoukot@lukkoukot.fi

Yale-kuluttajatuki

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Yalen kuluttajatukeen.
Suomenkielinen kuluttajatuki palvelee arkisin klo 8 – 21.

Puhelin: 020 599 4994
Sähköposti: yale@abloy.com
Facebook: @Yalesuomi

Yale Doorman ja Yale Smart Living edullisesti älykästä turvaa