Yale Doorman ja Yale Linus -älylukot

Unohda huoli avaimista, valitse luotettava Yale Doorman -älylukko

Valitse avaimeton ratkaisu. Yale Doorman on uuden ajan älylukkoratkaisu, joka mahdollistaa kotisi lukituksen hallinnan koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimellasi. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Voit unohtaa ovimaton alle kätketyt avaimet – anna tilapäinen kulkukoodi käyttöön sitä tarvitsevalle.

Yale Doorman -älylukko

Taattua ABLOY-laatua

Yale Doorman -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

Lukon sopivuus oviin

  • Sopii suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle.Pakkauksen sisältämä ABLOY BL907 lukkorunko vastaa mitoitukseltaan vanhemmissakin ovissa usein käytettyjä ABLOY 4190 ja LC100 lukkorunkoja. Myyntipakkauksessa on mukana myös vaihdettava rintalevy, jolloin asennus voidaan tehdä helposti myös uudempaan ONEFIT –upotukseen.

Yale Linus

Yale Linus –älylukko tekee ovestasi älykkään. Se toimii älykkäänä nupinvääntimenä ja asennetaan oven sisäpuolelle. Mekaaninen avainpesä painikkeineen jätetään oveen, ja avain jää rinnalle varakäyttöön. Puhelimen Bluetooth-yhteyden avulla Yale Linus -älylukon voi asettaa avautumaan automaattisesti, puhelimeen koskematta, kun ovea lähestytään. Lukon voi asettaa myös lukittumaan automaattisesti. Lisäksi sen voi avata ja lukita mobiilisovelluksella tai lisävarusteena myytävällä Yale Smart Keypad -näppäimistöllä. Yale Connect Wi-Fi Bridge –lisälaitteen avulla lukkoa voi etäohjata mistä päin maailmaa tahansa.