AM Avainhallinta

AM Avainhallinta

Avainhallinta on osa turvallisuutta. Huolehdimme kanssasi, että avaimet ovat juuri siellä missä niiden kuuluukin olla.

LukkoUkot toimii Joensuussa AM Avainhallinta -toimipisteenä.
Avainhallinnan asiakkaina on isännöitsijöitä ja kiinteistömanagereita. Palvelu on käytössä myös uudiskohteiden massa-avainluovutuksissa.
Käytössämme on AM Lukkoaseman sähköinen avainhallintajärjestelmä lukostoille, jonka kautta hallinnoimme niitä. Alla tietoa järjestelmästä.

Avainturvallisuus

Avainturvallisuus alkaa asianmukaisella, hyvin suunnitellulla lukoston toteutuksella, johon kuuluvat suojatut avaimet. Kun lukostoturvallisuus on ajantasalla, hyvin toteutetulla avainhallinnalla taataan kiinteistön avainturvallisuus jokapäivisissä tilanteissa esim. muuttojen aikana ja henkilökunnan vaihtuessa. Me AM Avainhallinnassa haluamme helpottaa ja parantaa kiinteistöjen avainhallintaa, jotta sinä voit olla huoletta.

Avainhallinnan osa-alueita ovat avainten ylläpidon lisäksi myös käyttöoikeuksien ja turvatasojen hallinnointi. Jotta koko kokonaisuus toimii vaivatta, olemme apunasi rakentamassa juuri teidän tarpeisiinne sopivaa avainhallintakokonaisuutta. Palvelumme noudattaa Finanssiala ry:n avainturvallisuusperiaatteita.

Palvelumme tavoitteena on turvata kiinteistön avainturvallisuus kokonaisvaltaisesti. Tarvittaessa ammattilaisemme auttavat suunnittelemaan ja parantamaan myös kiinteistön kulunvalvontaa sekä kartoittavat lukituksen kunnon. Jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia, avainhallintapalvelumme on riippumaton avainjärjestelmästä, jonka ansiosta voimme ottaa haltuun minkä tahansa olemassa olevan avainjärjestelmän ja siirtää tiedot pilvipohjaiseen AM Avainhallinta -järjestelmään. Selainpohjaisessa käyttöliittymässä avaintiedot ovat aina saatavilla ja ajantasalla.

PALVELUKOKONAISUUS

AM Avainhallinta -palvelu alkaa kattavasta nykytilan selvityksestä, jossa kartoitamme olemassa olevat avaimet ja niiden sijainnit. Informoimme puutteista ja riskeistä, joita kartoituksessa ilmenee. Lisäksi mietitään ja sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa kiinteistön turvallisuustavoitteet ja yhteiset pelisäännöt. Nämä tiedot takaavat saumattoman yhteistyön sekä laadukkaan palvelun, johon pyrimme.

Kun kartoitus on tehty, otamme haltuun avainten hallinnan. Hoidamme avainten luovutukset, palautukset, ylläpidon sekä seurannan puolestasi. Käytämme selainpohjaista AM Avainhallinta -käyttöliittymää, jonne avaintiedot tallentuvat lähes reaaliajassa oli kyse sitten avaimen kuittaamisesta tai uusien avainten tilaamisesta. Asiakkaana voit seurata kiinteistön avainten tilannetta ja tehdä tarvittaessa lisäavaintilaukset suoraan verkon kautta.

Jos ongelmia ilmenee, olemme apuna. Raportoimme esimerkiksi vanhentuneista lukostoista tai hukkuneista avaimista, jonka jälkeen sinä voit tehdä päätöksen, miten asian kanssa edetään. Voit tarvittaessa konsultoida asiantuntijoitamme.

MIKSI?

Säästöä ja turvaa.
Ammattitaitoisesti hoidetulla ja keskitetyllä avainhallinnalla säästät kiinteistön kuluissa ja ylläpidät turvallisuustason. Palvelu helpottaa ja nopeuttaa avainten luovutusta, palautusta ja seurantaa – etenkin, jos avaimia liikkuu erityisen paljon. Palveluun kuuluu tarvittaessa lukostojen säännölliset huollot, mikä pidentää lukoston elinkaarta tuoden kiinteistölle säästöjä.

Olemme apunasi.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa lukostoon ja avaimiin liittyvissä ongelmatilanteissa ja osaa jo ennalta ehkäisevästi neuvoa tarvittaviin toimenpiteisiin.

Joustavuus.
Mitoitamme avainhallintapalvelun laajuuden aina tarpeidesi mukaan. Ohjelmallamme asiakas voi itse tarkastella avainten tietoja ja sijaintia. Selaimen kautta on mahdollista pyytää myös avainten luovutusta ja palautusta sekä tilata lisäavaimia.

AM Avainhallinta on nykyaikainen sähköinen avainhallintapalvelu, jossa avaintiedot pysyvät aina ajantasalla. Palveluun kuuluu oleellisesti sähköinen käyttöliittymä, jossa avainluovutukset ja -palautukset tapahtuvat lähes reaaliajassa.

AM Avainhallinnan ominaisuuksia:

- Sähköiset dokumentoinnit avainten palautuksista ja luovutuksista.
- Mahdollisuus valvoa, että palautettavien avainten määrä on oikea ja ne palautuvat aikataulussa.
- Palautuksen yhteydessä voidaan ilmoittaa puuttuvista avaimista tai myöhästyneestä aikataulusta.

Lataa tästä AM Avainhallinan esite

Hinnoittelu perustuu kiinteään kk-maksuun sekä kuukausikohtaisiin allekirjoitustapahtumiin. Laskutus toteutuneen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
mari.nykanen@lukkoukot.fi